Lägg vetemjöl, grahamsmjöl och smör i bitar i matberedarens skål med kniven monterad. Kör till en smulig massa. Tillsätt vatten och kör tills det blir en boll av degen.
Ta upp degen och tryck ut den i en pajform, ca 22 cm i diameter. Låt den stå kallt i kylen 30 minuter.
Nagga pajdegen och grädda pajskalet ca 10 minuter i mitten av ugnen.
Lägg kycklingkött, förvälld broccoli och paprika i formen. Skär gorgonzolan i bitar och fördela dem över fyllningen.
Vispa samman crème fraiche och ägg med salt och svartpeppar. Häll blandningen över fyllningen. Strö över pinjenötter. Grädda pajen i nedre delen av ugnen ca 25 minuter tills pajen får fin färg och äggstanningen blivit fast i konsistensen. Servera pajen med en sallad.
Kanongod även kall, Den här ska jag göra fler gånger,pajbotten var mör och bra//Thomas