- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En fyllning med extra sting.
Instruktioner
- Kör vetemjöl och smör i en matberedare.
Tillsätt vattnet och kör matberedaren ytterligarenågon sekund.
Kavla ut degen och lägg den i en pajform (det är lättare att kavla eftersom det är så lite deg).
Låt pajskalet vila kallt i ca 30 min.
Förgrädda i 10 min i 225 grader.
- Hacka all lök till salsan. Fräs löken i olja i en kastrull.
Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, råsocker och lite cayennepeppar.
Låt tomatsåsen småputtra i 5-10 min.
Rensa kycklingen och skär köttet i mindre bitar.
Klipp baconet i bitar och skiva champinjonerna.
Stek bacon och champinjoner i olja i en stekpanna.
Tillsätt kyckling, salsa och Philadelphiaost.
Låt alltsammans småkoka en stund.
Avsluta med att tillsätta jalapenos.
Häll fyllningen i pajskalet.
Grädda i 15 minuter.
Toppa med fint skurna tomater och gröna oliver.
Publicerat den
15 februari 2013
Liknande recept
Skriv kommentar