Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammburgare med getostmousse och rostad rödlök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftig burgare som serveras med läckra tillbehör. Rostad lök får lite söt karamellig smak som passar jättebra till lamm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skiva rödlöken tunt och strö ut på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över olja och balsamicovinäger. Salta och peppra. Baka i ugn i ca 15 minuter eller tills löken börjar bli glansig och få lite färg.
  3. Knåda lammfärsen i en bunke och krydda med vitlök, spiskummin, salt och peppar. Forma till burgare. Mosa getosten med en gaffel och blanda med créme fraiche. Grilla burgaren eller stek den i lite smör i en grillpanna ett par minuter på varje sida.
  4. Servera burgaren på rostat bröd och toppa med mangoldskott, getostmousse och rostad lök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.