Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxbiffar med kaprisröra

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Mild lax med smakrikt tillbehör. Sältan i kaprisen passar perfekt till fisk. Ät den med kokt potatis och tomatsallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen i mindre bitar. Mixa den tillsammans med salt och cayennepeppar i en matberedare. Tillsätt äggvitan och späd med grädden medans maskinen är igång. Rör ner gräslöken.
  2. Hetta upp matfettet i en stekpanna. När det är ljusgult och har slutat skumma, klicka i smeten till små biffar. Stek ca 4 minuter på varje sida.
  3. Hacka persiljan. Skölj och strimla salladslöken. Blanda persilja, salladslöken och kapris i en skål. Tillsätt olja, vinäger och salt.
  4. Servera med potatis och tomatsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.