Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemgjord nötcreme

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 35-45 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Smakar som nötcreme men blir inte lika rinnig. Mer som tryfflar. Jag brukar spritsa i små pappersformar.

Ingredienser

Instruktioner

Rosta hasselnötterna på 175 grader i 8 minuter. Jag använder de utan hinna men köper du de med hinna så häll i en handduk och torka av hinnan. Häll i en matberedare ihop med sockret och kör ca 15 min till en oljig, tjock konsistens. Tillsätt smält choklad och spritsa sedan i formar. Ha kallt

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • delfifelfi 20 februari 2011

    går detta att ha i tårta tro??

  • stunberg 21 februari 2011

    Det tror jag absolut, lägga som ett lager liksom... Testa;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.