Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

En enkel och god kycklinggryta med mexikansk touch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingen i mindre bitar. Blanda maizena, salt, chilipulver, svartpeppar och kryddnejlikor. Vänd kycklingen i kryddblandningen.
  2. Bryn fettet i en stekpanna och bryn kycklingen. Lägg över den brynta kycklingen i en gryta. Tillsätt de krossade tomaterna och krossad vitlök.
  3. Tärna lök och paprika och lägg ner i grytan. Tillsätt grädde och koka under lock på svag värme ca 30 minuter.
  4. Servera grytan med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.