Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig Bolognese

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Mustigt god köttfärssås.

Ingredienser

Instruktioner

Fräs blandfärs, hackad kycklinglever och tärnat rökt sidfläsk var för sig. Blanda ner allt i en 3 liters gryta. Riv rotselleri och morötter. Finhacka löken. Tillsätt detta i köttfärsen samt resterande ingredienser. Låt små puttra ca 1 timme. Servera med pasta och ett gott rött vin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.