Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nallemammas gorgonzolafilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Den är underbart god. Jag lovar! Sonen som är utbildad kock berömde sin lilla mamma!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i skivor och stek i smör. Salta och peppra efter smak, lägg i en ugnssäker form.
  2. Såsen: Smält smör i en panna, vispa ner 2 tsk vetemjöl och häll på grädden tills det är lagom tjockt. Riv hälften av osten och vispa ner det, ta resten och skiva det och lägg över köttet.
  3. Häll sedan såsen över och poppa in i ugnen en stund till det är brunt och gosig.
  4. Serveras med kokt potatis eller kokt tagitelle och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.