Omelett i stekpanna recept

Laddar...
Din sökning gav 229 träffarSkinklåda Paysanne

Ursprungligen från MINTS kokbok, omräknat och lite modifierat. Gott och superenkelt på överbliven potatis/andra rester, bra lunchmat med en god sallad till. Enkelt att skära ut portitionsbitar (se b..


Omelett med majs, purjo och bacon

En öppen omelett med majs som mättande fyllning och bacon och purjo som piffigt garnityr. Goda kryddor i stekfettet - paprika och curry. En omelett behöver inte alltid vara så "snäll" i smaken.


LCHF - EU-omelett

Denna omelett är inget märkvärdigt, men kanske lite annorlunda och framför allt en bra LCHF-måltid. Lätt att laga till och riktigt god (enligt mig själv)!

Kikärtspannkakor

Mycket bönor får man i vilda västern, men ärligt talat är kikärtor godare. Här är en matig liten pannkaka som är så god att Buffalo Bill skulle gå in i en duell för den. Salt, supersmarrig och nytti..

Italiensk omelett

God och mättande omelett med pasta. Perfekt om man har överbliven pasta som man inte vet vad man ska göra med.


Fattiga riddare

Fattiga riddare är alltid gott! Snabblagat och enkelt. Framförallt billigt, men kanske inte till en middag.Tortilla Española // Spansk omele..

Det finns många olika variationer på den här rätten men här får ni den urprungliga recepten. Beroende på var i spanien man är så används olika ingredienser men basen är alltid den samma. Folk har bla..