Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tips! Ha gärna i andra grönsaker i pajen, gott att byta spenaten mot vit- eller grönkål. Om du använder fetaost behövs inget salt på grönsakerna, däremot kan det behövas ca 1 krm om du använder en lagrad ost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kavla ut smördegen till lite mer än dubbel storlek. Passa ihop delarna över en pajform. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Skiva rödlöken tunt. Fräs den i olja några minuter i en stekpanna. Dela tomaterna i fjärdedelar. Fräs spenaten och tomaterna med löken några minuter, häll sedan över allt i pajskalet.
  3. Blanda keso, fetaost och ägg med kryddorna och häll detta över grönsakerna i pajformen. Ställ in i ugnen ca 25 minuter eller tills pajen stelnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.