Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmarullar på pastabädd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den läckra parmaskinkan är god även i varma rätter. Här fyller du den med en basilikakeso och gratinerar rullarna - enkelt och gott. Servera med paprikasallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka pastan. Låt den koka en minut kortare än vad förpackningen anger. Låt pastan rinna av och häll den i en ugnsfast form.
  2. Gör paprikasalladen medan pastan kokar. Skölj och kärna ur paprikorna och strimla dem på längden. Hacka den röda löken fint. Blanda olja och vinäger. Blanda alltsammans i en skål.
  3. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda keso och kesella med den hackade basilikan. Lägg en klick på varje skinkbit och rulla ihop. Lägg rullarna med skarvarna nedåt ovanpå den kokta pastan i formen.
  4. Blanda matlagningsgrädden med chilisås. Smaka av med svartpeppar. Häll såsen över skinkrullarna och pastan. Strö över parmesanost och gratinera i ugnen 10-15 minuter. Servera med paprikasalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.