Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad parmarullad sparris med parmesan

 
Skriv ut

Gott, snabbt och enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj sparrisen och skär av änden på stjälkarna. Rulla stjälkarna i lite olivolja och några droppar citron.
  2. Tag två sparrisstjälkar och rulla in dem i en skiva parmaskinka. Rulla upp alla sparrisarna i parmaskinka.
  3. Grilla de parmarullade sparrisarna några minuter på varje sida. Lägg dem på en bädd av rucolasallad. Ringla lite olivolja och strö lite flingsalt över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.