Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizza med sparris, ärtkräm och parmesan

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

GOTT! Om du vill ha utan kött uteslut skinkan bara.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 g
  2. Ärtcrème: Mixa tinade ärtor och olivolja till en krämig röra. Smaksätt med salt, vitpepparn och grön tabasco. Smaka av väl.
  3. Rulla ut pizzabottnen och bred ut ärtkrämen .
  4. Topping: Fördela sparris och tomater på pizzan. Riv 50 gram av parmesanosten och strö över innan gräddning. Grädda pizzan i mitten av ugnen cirka 15 minuter. När cirka 7 minuter återstår kan du lägga på skinkan i valfritt stora bitar eller så lägger du på den när pizzan är klar. Låt svalna något och garnera med hyvlad parmesan, basilikablad och några varv med pepparkvarnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.