Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmarullar med parmesan

 
Skriv ut

Parmarullar med parmesan och kanelstekta äpplen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda socker och kanel. Skala, kärna ur och skär äpplena i tunna klyftor.
  2. Vänd äppelklyftorna i kanelsockret och stek dem gyllenbruna i 1-2 msk smör. Låt svalna.
  3. Finriv parmesanosten. Blanda med crème fraiche till en slät kräm. Lägg en ganska tjock sträng av krämen på varje skinkskiva.
  4. Rulla ihop till en rulle. Skär varje rulle i 3 bitar med en vass kniv. Ställ bitarna på ett fat och stick ner en äppelklyfta i varje.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.