Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Penne Romana

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pastasås med citronmarinerad kyckling i gräddsås!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman citronmarinaden. Lägg i kycklingfiléerna och låt stå i kylen några timmar. Sila bort marinaden och skär filéerna i kuber, 2*2 cm stora. Skiva champinjonerna. Fräs kyckling och champinjoner i smöret i en stekpanna. Salta och peppra. Tillsätt grädden och buljongtärningen. Låt koka några minuter. Tillsätt rivet citronskal. Strö över lite finhackad persilja.
  2. Servera till kokt pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.