- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Matig pastasallad med tomater, bönor och fetaost. Ett självklart inslag på en buffébordet.
Instruktioner
- Koka pastan enligt paketet och låt rinna av och svalna. Blanda med canellinibönorna. Förväll gröna bönorna i lättsaltat vatten 3-4 minuter och spola av i kallt vatten. Dela dem tvärsöver om de är stora. Blanda i dem i pastasalladen. Stek tomaterna hastigt så de får lite färg i lite olivolja.
- Salta och peppra och ringla över crema di balsamico. Skaka pannan och ta upp tomaterna och lägg på ett fat för att svalna lite. Blanda i fetaosten i pastasalladen och krydda med några nypor flingsalt och rejält med nymald svartpeppar.
- Vispa ihop allt till dressingen och slå över. Lägg upp pastasalladen på ett fint fat och toppa med tomater, rucola och oliver.
Publicerat den
7 oktober 2015
Liknande recept
Skriv kommentar