Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persiljefylld kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Serveras tillsammans med en bönsallad.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175º Hacka persiljan och krossa vitlöksklyftorna. Rör smöret mjukt och blanda med persiljan och vitlöken. Smaka av salt och peppar. Skär en längsgående ficka i varje filé och fyll med persiljesmöret. Llinda två skinkskivor runt varje filé. Bryn kycklingfiléerna gyllenbruna i smör. Flytta över dem till en ugnssäker form och låt dem steka färdigt i ugnen, ca 15 min. Skär filéerna i skivor och servera med t.ex. pasta eller en bönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.