Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pesto chicken wrap

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rullar som är andas lite ”crossover”, Italien möter Mexico. Perfekta rullar att servera på pick nick, att ta med på utflykt eller snurra ihop då tiden tryter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs kycklingen i matfettet. Häll över kryddmixen och vattnet. Tillsätt paprika, lök och låt puttra ca 4 minuter.
  2. Lägg i cocktailtomaterna i slutet av tillagningen. Värm tortillorna i mikron.
  3. Fördela cous cous, kyckling och ruccola på tortillan. Ringla över pestodressingen, rulla ihop och ät.
  4. TIPS! Gott att strö över pinjenötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.