X

Pilgrims musslor recept

Laddar...
Din sökning gav 101 träffar


Halstrad marulk med pilgrimsmussl..

Marulk kan man ibland få tag i till ganska bra pris. Inte mycket dyrare än färsk lax, och betydligt billigare än torsk om man har tur. Pilgrimsmusslor är väl lite väl lyxigt kanske, men det är så gott..


Pilgrimsmusslor i vitvinsås

Koka upp vin, gräddsorter och fond i en liten gryta. Lägg i de frysta pilgrimsmusslorna. Låt småkoka i cirka sex minuter. Då är musslorna klara atttas upp. Tinade musslor tar två minuter att tillaga. ..Pilgrimsmusslor med saffransås

Om man gillar musslor är nog detta gott. Men jag gillade inte smaken för jag äter inte musslor alls, men man ska alltid testa. älskar och testa nytt.

Jordärtskockssoppa med pilgrimsmu..

De små bruna knölarna är lite svårskalade, men är verkligen värda besväret. Soppan blir len och mild med härlig sälta från sidfläsket och fin sötma från den spänstiga och vackra pilgrimsmusslan. En pe..


Svart spaghetti med asiatisk skal..

En riktig festpasta! Självklart kan du använda vanlig spaghetti om du inte hittar svart som är färgad med bläckfiskbläck. Såsens hetta rundas av med iMat.


Skaldjursspett med örtdipp

En krämig örtdipp med ett stänk citron smakar fint till såväl färska räkor som kräftstjärtar. Men även till halstrade pilgrimsmusslor för den som tycker om det.Parmesangratinerade pilgrimsmusslor med champagne och purjolök
Parmesangratinerade pilgrimsmussl..

En fantastiskt god förrätt som med fördel serveras med ett smakrikt fruktigt vin, t ex en Chardonnay samt ett smaskigt vitt bröd att dra upp den ljuvliga såsen med.....njut!Stekta pilgrimsmusslor
Stekta pilgrimsmusslor

Stek pilgrimsmusslorna lätt i teflonpanna, de skall bara precis hettas upp - inte mer. Lägg upp på varma tallrikar. Klicka ned smöret i pannan på medelgod värme och bryn det mycket lätt. När smöret bö..

Skrivet den
för över 2 månader sedan
Läs recept