Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizzabotten enligt LCHF

 
Skriv ut

Receptet kommer från www.lchfrecept.com

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela blomkålen i små bitar och ångkoka i ett par minuter. Det räcker med ett par minuter, krispigheten ska finnas kvar så det inte blir mos av alltihop.
  2. Blanda alla ingredienser i en bunke och mixa ihop med en mixerstav.
  3. Lägg ut ett bakplåtspapper på en plåt och bred ut smeten.
  4. Grädda i mitten av ugnen på 200 grader i ca 15 min.
  5. Lägg sedan på ditt favorit pizzapålägg och grädda i några minuter i övre delen av ugnen.
  6. Botten går utmärkt att frysa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.