Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polentakaka med flädersirap

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En läckert saftig och glutenfri kaka med mandel. Servera gärna kakan med färska bär och créme fraiche.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en form, ca 20 cm i diameter.
  2. Lägg alla ingredienser i en matberedare och kör ihop till en smet. Häll smeten i formen och grädda kakan mitt i ugnen i 35-40 minuter. Prova med en sticka om den är klar. Låt den kallna.
  3. Rör ihop flädersirapen och skeda den över kakan. Toppa med skållade mandlar och färska bär.
  4. Servera kakan med extra bär och en klick créme fraiche.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.