X

Potatissoppa potatis recept

Laddar...
Din sökning gav 82 träffar
Sötpotatissoppa med rostad paprik..

Jag har sagt det förut och jag säger det igen; sötpotatissoppa är bland det godaste jag vet. Jag älskar den söta smaken i kombination med hetta från ingefära och chili och friskheten från grönt äpple ..

Currykryddad potatissoppa med räk..

Jag tycker om curry, potatis och räkor...du också? Prova då den här soppan, den är så len och god. Soppa är bra för magen och själen...så ät mera soppa!
Purjo- och potatissoppa med röda ..

Purjo- och potatissoppa med röda linser och korvslantar En värmande, nyttig soppa behövs så här års.Det är inte bara hälsosam och lättsam mat, utan går även snabbt att laga. Man kan dessutom välja ri..


Rostad sötpotatissoppa

Receptet har ni sett i senaste numret av buffé. Gjorde soppan i söndags, och jag bara måste få rekommendera den till alla ni som gillar sötpotatis.

Grynig potatissoppa

En mustig soppa med fläsk, morötter, purjolök och rotselleri. Ett tips är att soppan blir ännu godare om man före avsmakningen blandar i 200 g smörfrästa kantareller eller blandsvamp.


Ungersk gulaschsoppa

...även stavat gulyás, är en kött- och potatissoppa och är Ungerns nationalrätt. I Ungern serveras gulasch traditionellt med Csipetke, en typ av hemgjord pasta som får koka med i soppan. Här är en var..