Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödkålssallad med rödlök och röda äpplen

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Färggrann och god sallad på buffén.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda dressingen och låt den stå kallt medan salladen görs i ordning. Står den för länge blir den missfärgad men den smakar lika gott.
  2. Blanda salladen. Jordnötterna blir sega om de blandas i så låt var och en strö över dem på sin egen portion.
  3. Servera även dressingen vid sidan om, för tycke och smak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.