X

Sätta vin recept

Laddar...
Din sökning gav 402 träffarRödvinbärsgelé

Visst är det gott med egengjord gelé! Gelé är gott till kött, kyckling och som smaksättare i sås.


Grevinne-sylt

Plocka bären när de är riktigt svarta, men vänta inte för länge. Jättegod sylt!


Dragonessens - dragonvinäger

Smaksättare i alla situationer när dragonsmak behövs. Det finns färdigt att köpa, men är billigare att göra själv och man kan styra valet av vinäger. Själv är jag barnsligt förtjust i en billig vit ba..


Vinbladsdolma från Irak

Dolma kan göras både av kött eller enbart med vegetarisk fyllning. Rätten finns i många länder, i olika varianter. Här i Sverige har vi t ex kåldolmar. Iran och Turkiet är nog de länder man brukar ..Påsksallad - högtidssallad

En tillbehörssallad som passar bra till fiskrätter, sill, kött och mycket annat. En bra buffésallad på fester. Denna sallad gör jag oftast till påsk och till jul. Man kan även tillsätta gröna ärtor o..


Enklare bearnaisesås

En riktig bearnaisesås kan ta väldigt lång tid att göra. Denna är enkel om man vill lägga 10 minuter på att göra en bearnaisesås.Lysande gul fiskgryta med vitlöks..

Jättegod fiskgryta som man lätt kan variera efter eget tycke och smak. Till vardags serverar jag den med ris eller pressad potatis. Jag tycker den blir godast med färska kryddor, men det fungerar lika..


LCHF - Muffins

Supermuffins! Det här grundreceptet på muffins blir mycket, mycket likt vanliga muffins och smakar inte ägg! De innehåller paranötter vilka är de nötter med lägst kolhydratinnehåll jag har kunnat hitt..
Rödkål

Min mormor från Skåne och min mamma från Blekinge, hade alltid rödkål och brunkål på julbordet när vi växte upp. Nu bjuder min brorson mig på det på julafton. Rödkål är klassisk julmat för mig...
Helgrillad Rådjursstek LCHF

I vissa län får man jaga råbock nu på våren. De av er andra som jagar har kanske ett rådjurslår liggande som ni inte vet vad ni ska göra med. Prova då det här sättet att helgrilla. Det tar lite tid, m..