Sökresultat

Din sökning gav 97263 träffar

Kanelkaka med salt glasyr och lingongrädde
Kanelkaka med salt glasyr och lin..

Underbara smakkombinationer som samsas i ett vackert glas. Det går bra att frysa kakan men gör de då utan glasyren. Vill d få ut fler portioner kan du välja mindre glas. Kanelkakan går även bra att..


Ingefärssticks med ädelost
Ingefärssticks med ädelost

Rustika och kryddiga filodegspinnar. Passar perfekt till drinken eller julens glögg. Filodeg kan snabbt upplevas torr när den tas ur sin förpackning. Det motverkar du genom att fukta en bakduk och ..


Röda våfflor
Röda våfflor

Söta våfflor med rosmarin, där rödbetor ger sin fina rosa färg. Våfflorna toppas med fetaost och pepparrotshonung.


Marängkrans
Marängkrans

En julig krans som också passar fint som dekoration. Givetvis kan du servera den året runt. Servera marängkransen med t ex grädde, glass och bär och låt var och en bryta en lagom stor bit av den. ..


Vintertårta med kokos
Vintertårta med kokos

Läcker och vacker trevåningstårta som räcker till hela släkten! Givetvis kan denna tårta serveras året runt. Fyll gärna bottnarna dagen innan servering så att de kan dra till sig lite. Toppingen lä..





Snöbakelser
Snöbakelser

Inuti snöbakelsen gömmer sig rulltårtsbitar med bärfyllning. Kanske vinterns sötaste bakelse?!



Nötfyllda saffransbullar
Nötfyllda saffransbullar

Inuti de saftiga bullarna gömmer sig en god nötfyllning. Garnera bullarna med smält smör och socker strax före servering. Om du ska frysa in dem väntar du med garneringen.









Chai blondies
Chai blondies

En blondie är en brownie gjord med vit choklad istället för mörk. Dessa blondies har en läcker kryddsmak. De smakar extra gott med en klick vispgrädde till.


Mint- och chokladkaka
Mint- och chokladkaka

Saftiga chokladbottnar varvas med mintfrosting. Den friska mintsmaken ger fin kontrast till den söta frostingen.


Megamix köttmos Norrland
Megamix köttmos Norrland

En typ pyttipannastuvning som har allt i ett i samma tugga jag brukar slänga ihop och hittat på. Välj det kött som du har kvar eller som blev kvar, går att variera till tusen. Ungefär som köttlådan me..