Sökresultat

Laddar...
Din sökning gav 97898 träffar


Stekt skrei med rödvinssmörsås
Stekt skrei med rödvinssmörsås

Vill du prova något nytt? Bjud på lyxig skrei med rödvinssås. Såsen är sagolikt god till den fantastiska fina och fasta fisken! Dessutom är den lätt att laga till både vardags och fest.


Kanelglasspaj
Kanelglasspaj

Perfekt bjuddessert som står färdig i frysen. Blodapelsin och kanel i fyllningen är en väldigt god smakkombination.


Rice´n´bean burger med sötpotatispuré och valnötspesto
Rice´n´bean burger med sötpotatis..

Hoppa över köttfärsen i burgaren och testa en smakrik vegansk variant istället. Massor av smak både i sig själv och i alla dess tillbehör. Volymen för nötterna är före blötläggning.


Palsternacksgnocchi med tomatsås och solrostopping
Palsternacksgnocchi med tomatsås ..

En variant av klassisk gnocchi men här med palsternacka istället för potatis. Serveras med en smakrik tomatsås med bockhornsklöver som ger en liten speciell smak. Hela rätten toppas sedan med en knapr..
Kryddig hjortfilé med svartvinbärssky
Kryddig hjortfilé med svartvinbär..

En extra festlig rätt! Kryddig hjortfilé med en kryddpasta på bland annat timjan och enbär. Mörka bär som svarta vinbär är gott till vilt, liksom en krämig rotfruktspuré smaksatt med ost. Hela rätten ..


Lättlagad indisk rätt med många v..

I det här receptet skapar du din egen bas med den perfekta konsistensen som du sedan smaksätter efter behag. Det går snabbt och enkelt att få till den krämiga basen som du sedan blandar med kryddor oc..

Fläskkarré med arepas och tostones
Fläskkarré med arepas och tostone..

Underbart god rätt från Sydamerika där sälta, sötma och knaprighet möts. Arepas är ett majsbröd som är vanlig "streetfood" i Colombia, Venezuela och Centralamerika. Tostones är friterade matbanane..