Sökresultat

Laddar...
Din sökning gav 99251 träffar
Banan- och blåbärskaka
Banan- och blåbärskaka

Saftig mjuk kaka med blåbär och banan, två smaker som gifter sig otroligt bra. Toppas med vispad grädde. Denna kaka är helt glutenfri och följer LCHF.

Annes picknickbröd
Annes picknickbröd

Supergott och nyttigt bröd som är helt glutenfritt och följer LCHF. Någonting mittemellan bröd och bottenlös paj.Ghazalhorn - Mandelkakor
Ghazalhorn - Mandelkakor

Du kan inte gå på fest eller middag i Marocko utan att bli bjuden på dessa supersmarriga kakor med en läcker mandelfyllning. De passar bra att servera med glass.


Kanelbulleglass
Kanelbulleglass

Krämig vaniljglass fylld med smarriga bullbitar och en kanelsås som blir knäckig och god i frysen.


Fisk och skaldjursröra till varma mackor
Fisk och skaldjursröra till varma..

Mycket goda upp piffade grillade mackor av en god fisk -och skaldjursmix med lite hetta för smakupplyftning. Detta recept är för många mackor men dela det på hälften om man inte vill göra så mycketSagolik blåbärstårta
Sagolik blåbärstårta

Saftig chokladbotten som fylls med blåbärssylt i ena lagret och syrlig lemon curd i andra. Toppas med vit choklad och blåbär. Sagolikt god!

Hallonsorbet med hallonsås
Hallonsorbet med hallonsås

Syrlig och fräsch sorbet med mycket hallonsmak som svalkar gott en varm sommardag. Glykos förhindrar att sockret kristalliseras. Äggvitan ger sorbeten lite stadga men kan uteslutas.


Butterkaka med äpple
Butterkaka med äpple

Låt alla bullarna samsas i en och samma form och vips har du en vacker butterkaka med ljuvlig äppelsmak. Receptet ger två butterkakor, vill du bara baka en kaka kan du halvera receptet.