Sökresultat

Laddar...
Din sökning gav 98522 träffar

Moussetårta med kokos och mango
Moussetårta med kokos och mango

Kokosmjöl, äggvitor och lime består denna botten av, den toppas sedan med en len mangomousse, hallon och passionsfrukt. En fräsch och god tårta som de flesta kommer att uppskatta! Glutenfri.
Svartvinbärscurd
Svartvinbärscurd

Så gott att bre på mackan eller ha som fyllning i tårtor och kakor! Resultatet blir syrligt-sött, ta mer socker om det endast ska vara sött.


Grönsakslasagne med pesto

En lasagne som kommer lastad med grönsaker och mängder av smak! Tomatsåsen är lagom het och kryddad med pesto. Tomatsås och majs utgör stommen i fyllningen, en gräddig sås blir härligt krämig i mitten..

Panerad tofu med blomkålspuré och picklad gurksallad
Panerad tofu med blomkålspuré och..

Krispig panerad tofu med mild, krämig blomkålspuré och fräsch sallad har blivit vår nya vardagsfavorit här hemma och kanske blir det din? Tänk vad bra det blir när svensk husman får möta asiatiska var..


Knapriga bananbitar
Knapriga bananbitar

För alla som älskar friterade bananer är det här ett läckert och nyttigare alternativ. Ta en tugga och vips är du i något exotiskt härligt land! Sött, fräscht, oväntat - mums.
Chiapudding med jordgubbssås
Chiapudding med jordgubbssås

Fräscht och lätt, men ändå mättande. Passar som både frukost och mellanmål. Tillsätt en halv mosad banan i chiafrösmeten om du vill ha en sötare pudding.