X

Sökresultat

Laddar...
Din sökning gav 98385 träffar
Brysselkålspasta
Brysselkålspasta

Det finns bara 5 ingredienser i den här enkla och goda pastasåsen där brysselkålen har huvudrollen. Krångligare än så här behöver det inte vara för att få till en god middag!

Tofu a l'orange
Tofu a l'orange

En fransk klassiker vegostyle! Var inte rädd för att steka tofun på hög värme, det är då den blir sådär härligt frasig.


Krabbfria krabbkakor med palmhjärta
Krabbfria krabbkakor med palmhjär..

Palmhjärta som dessa biffar består av är mjuk och behaglig, den smakar lite som kronärtskocka. Dessa biffar är fluffiga, smakrika och är suveräna som förrätt eller lyxig ensamrätt. De serveras med en ..Banana split-semlor
Banana split-semlor

Semlor är verkligen kalasgoda som de är. Men är det fest så är det fest, och då passar inget bättre än dessa uppdaterade bakverk som är en blandning av semla och den syndigt goda desserten banana spli..
Hjärtemaränger
Hjärtemaränger

Små hjärtliga maränger sprider kärlek på fikabordet. När du spritsar tänk lite som ett V. Glutenfria
Tunnbröd på havremjöl och sojamjöl
Tunnbröd på havremjöl och sojamjö..

Dessa tunnbröd bakas på havremjöl och sojamjöl. Havremjölet ger fibrer och sojamjölet protein. De kan bakas både i stekpannan eller på en plåt i ugnen. Kavla dem gärna med en kruskavel innan gräddning..


Sirapslimpa på bovetemjöl
Sirapslimpa på bovetemjöl

Sirapslimpan är ett klassiskt matbröd som väcker många härliga barndomsminnen. Denna sirapslimpa bakas på bovetemjöl som innehåller mer fiber än vanligt mjöl. Glutenfri


Mellanmålsbar
Mellanmålsbar

Ica.se:s mellanmålsbar är en energirik müslibar eller flapjack med havre, blåbär, russin och frön, smaksatt med vanilj, kakao, kanel och honung. Du gör baren med äggvita och gräddar den i ugn. Bra mel..


Supernyttig pajdeg
Supernyttig pajdeg

Skalet blir lite torrare än vanligt, men jag tycker det är gott ändå, och så kan man ju äta med gott samvete också, eftersom man sparat in runt 20-30 gram mättat fett per portion!


Sprängfylld grov limpa
Sprängfylld grov limpa

Det här grova brödet är saftigt, hållbart och smakrikt. Det har dessutom ett bra tuggmotstånd. Sprängfyllt med massor av fröer och fiber! Glutenfritt.


Mjuka tekakor
Mjuka tekakor

Mjuka goda tekakor är mångas favorit bröd och de gör sig väl till både frukost och mellanmål. Dessa tekakor är glutenfria och bakas på havremjöl och bovetemjöl, vilket gör dem extra fiberrika.


Choklad- och vaniljrutor
Choklad- och vaniljrutor

Gott i kvadrat! Det är praktiskt och lätt att baka i långpanna. Dessa saftiga chokladrutor får ett extra lyft av vaniljglasyr och chokladströssel. Glutenfria