Sökresultat

Din sökning gav 97046 träffar
Äppelbröd
Äppelbröd

Fullt med nyttigheter är det i detta saftiga och snabbakade bröd med yoghurt och rivet äpple i degen.


Toscakaka de luxe
Toscakaka de luxe

Denna enkla variant av toscakaka har en extra smarrig och knaprig yta. Blanda gärna salta, osaltade och honungsrostade nötter.


Amarula-parfait
Amarula-parfait

En fylligt gräddig parfait smaksatt med sydafrikansk Amarula-likör och mörk choklad. Serveras med färska bär. Konsistens och smak från Amarula-likören påminner om Bailey´s, men den är något fruktig..


Grillat lamm med melontabbouleh
Grillat lamm med melontabbouleh

Grillat lamm, myntadoftande tabbouleh, frasigt bröd, sallad och böndipp. Festmiddagen är snart på bordet! Här har gurkan och tomaten i tabboulehn bytts ut mot vattenmelon och ärter.Grön soppa med brynt currysmör
Grön soppa med brynt currysmör

En potatissoppa med extra proteinboost från sojabönor. Bönorna har mild, nötig smak och ger soppan en fin ljusgrön färg. Den får en god smakbrytning av brynt currysmör och fetaost.Clafoutis med körsbär
Clafoutis med körsbär

"Tjockpannkakan" clafoutis är en klassiker i det franska köket, oftast smaksatt med just körsbär. Clafoutis är gott även med annan, lite fastare frukt, som plommon, persikor eller björnbär.
Gurksorbet
Gurksorbet

Låt gurkan bli en läcker och frisk sorbet istället för sallad. Läskande gott!Äppel-cobbler
Äppel-cobbler

Cobbler är en amerikansk fruktpaj med en knäckig yta och ett mjukt, fruktigt innanmäte. Här är den bakad med äpple och kanel och serveras med en syrlig vaniljgrädde som blir pricken över i.


Bönlimpa på röda kidneybönor

Bönlimpa gräddad i ugn på röda kidneybönor och taco kryddmix. Ekologiska ingredienser förhöjer smaken på all mat. Du kan även använda smeten till att göra biffar. Supergott!