Sökresultat

Laddar...
Din sökning gav 97913 träffar


Drömtårta de luxe
Drömtårta de luxe

Otroligt vacker och hög tårta. Saftiga chokladbottnar, fyllningen består av en läcker apelsinfrosting sen toppas hela tårtan med en len vaniljfrosting. Denna tårta är något utöver det vanliga!
Kycklingpaj med svamp och paprika
Kycklingpaj med svamp och paprika

En smakrik kycklingpaj med svamp och paprika finner du i detta recept. Lägg ner den tillagade fyllningen av grönsaker och svamp tillsammans med kycklingbitar i pajskalet och lägg på locket. Pensla med..

Raw food - Blåbärsbakelser
Raw food - Blåbärsbakelser

Baka nyttiga blåbärsbakelser med magnesium, vitamin E och C, järn, antioxidanter, kalium, laurinsyra, .. Ja ni hör, denna bakelse är inte bara god utan även innehållsrik. Kakan görs utan ugn.


Blomkålskräm med löjrom
Blomkålskräm med löjrom

En len blomkålspuré serverad i snapsglas med löjrom på toppen och ett knäckestick som sked. Enkelt, lyxigt och supergott på festen!Havremuffins med smak av kardemumma
Havremuffins med smak av kardemum..

Fika gott med gott samvete! Nyttiga muffins bakade med havrekli istället för vetemjöl. Passar perfekt till mellanmål eller fikat. Det är gott att toppa varje muffins med 1 msk blåbär.Indisk fisksoppa
Indisk fisksoppa

Fullmatad soppa med omega 3, lätt att lyckas med och otroligt smakrik. Denna soppa kommer de flesta att gilla.


Mungbönsallad med halstrad lax
Mungbönsallad med halstrad lax

Supernyttiga och goda mungbönor tillsammans med en saftig lax, blir en nyttig och balanserad måltid. Om du glömt att blötlägga mungbönorna, dubbla bara koktiden på dem.