Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffransplättar med hallongrädde

 
Skriv ut

Söta, gyllengula plättar som toppas med en rosa hallongrädde. När plättarna steks doftar det jul i hela köket.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop ägg, mjölk och mjöl till en klassisk pannkakssmet. Mortla salt, socker och saffran och blanda ner. Grädda i plättlagg med smör.
  2. Vispa grädden fluffig, vänd ner hallonen och smaka av med lite socker.
  3. Servera plättarna toppad med hallongrädden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.