Instruktioner
Dela kycklingen i bitar, krydda dom med salt, peppar och vitlökssalt. Bryn dom sen gyllenbruna.
Bryn lök och paprika var för sig.
Lägg kycklingbitarna i en gratäng form och slå över den brynta löken och paprikan.
Blanda ihop créme fraiche, vispgrädde och philadephiaost, slå det över kycklingen. ( Hit kan man förbereda dagen innan)
Knaperstek baconen och strö det över créme fraiche blandningen.
Smula sen över mögelosten. Klipp persiljan och strö det över mögelosten.
Sätt in gratängen mitt i ugnen, i 175 grader tills det har fått fin färg och är genomvarmt.
Servera pressad potatis och en god sallad till.
Lycka till!
"Sätt in gratängen mitt i ugnen, i 175 grader tills det har fått fin färg och är genomvarmt." Hur lång tid motsvarar det på ett ungefär??
Ca 30 min
Har testat detta recept nu... och det kan verkligen rekommenderas!! Blev väldigt gott och det är bra proportioner och lagom mängd av allt i receptet. Tack nettan33! :)