Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sej med frasigt täcke

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Frasig ugnsfisk med pigga tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken om den är fryst. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skala och koka potatisen i saltat vatten. Skär fisken i portionsbitar och lägg den i en smord ugnssäker form. Krydda med salt och peppar.
  3. Hacka persiljan. Blanda peston med paprikapulver, ströbröd, salladskrydda och persilja. Fördela blandningen över fisken och stek mitt i ugnen ca 15 minuter.
  4. Smaka av yoghurten med salt, peppar och pressad citronsaft. Koka haricorts verts i lättsaltat vatten ca 4 minuter. Skär resten av citronen i klyftor.
  5. Servera fisken med potatis, haricots verts, yoghurtsås och citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.