Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapsfisk med kapris

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Himla gott! Egentligen skall det vara torsk, men det går lika bra med annan fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvtina och skär fisken i 1 cm tjocka skivor. Lägg fisken i en lätt smord ugnssäker form. Salta och peppra lätt.
  2. Blanda samman créme fraiche, mjölk och champinionsåspulver. Tillsätt senap och kapris. Häll såsen över fisken och strö över osten.
  3. Ställ mitt i ugnen i 15-20 minuter och 225 grader.
  4. Servera med ris eller potatis, och en tomatsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.