Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sill med citron och pepparrot

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 2 dagar
Skriv ut

Serverades till påsk 2011.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp vatten, socker, kryddor och ättiksprit och låt svalna. Torka av sillen och skär i bitar. Tvätta citronen och skiva tunt. Skala pepparroten och skiva även den tunt. Varva sill, citron, pepparrot och kryddlag i en ren burk. Häll på all lag. Låt stå kallt 1-2 dygn innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.