Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas sockerkaka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ett grundrecept med mycket gamla anor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält margarinet. Låt svalna. Vispa ägg och socker poröst blanda mjöl ochbakpulver. Rör ner mjölblandningen med vatten och rör försiktigt ner margarinet eller smöret. Grädda kakan 20 minuter
  2. Man kan blanda i 2 msk kakao i smeten,eller kokos, banan, skurna i bitar, äpplen i bitar med kanel och socker. Variationerna är oändliga...

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • storvika 19 januari 2011

    HEJ! Undrar hur man omvandlar kkp i dl och hur stor form du använder.När du svarat på frågorna så ska jag baka din kaka det verkar vara ett bra recept.Snälla svara.

  • tarja79 22 september 2011

    Tack för receptet det blev jättegott! fast jag hade glutenfri mjöl. och nu ska jag prova med vanligt mjöl!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.