Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stugans kasslergryta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Man kan laga grytan i förväg, ta med till stugan och sedan värma den försiktigt.

Ingredienser

Instruktioner

Fräs svampen i matfett tills det knäpper i den. Strimla kasslern och blanda ner däri, Strimla och ansa paprikorna, och låt dem fräsa med en stund. Smula ner osten, rör om och låt den smälta. Blanda ner creme fraichen och låt grytan sjuda upp och bli genomvarm. Servera med pasta, ris eller potatis. Strö gärna över litet dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.