Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Timjan och vitlökskyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Smakrik kyckling, enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka kycklingen i mindre bitar Bryn på medelhög temperatur. Salta och peppra. Håll över kycklingen i en kastrull, tillsätt grädde, vatten, buljong, timjan, dijonsenap och pressade vitlöksklyftor. Vill du ha lite mer färg går det att hacka ner 2 paprikor. Låt allt koka ihop, ca 10-15 min. Se till att kycklingen är väl tillagad. Smaka av och servera till ris med en god sallad.
  2. Vill du ha nyttig sås blanda 200g kvarg/kesella med ca 2 msk dijonsenap.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.