Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toscakaka med päron

 
  • Serverar: 20-22 portioner
Skriv ut

Det blir två kakor av en sockerkaka, bra om man är många.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela sockerkakan i två delar och lägg på en plåt. Skiva päronen. Häll över lite spad från päronen over kakorna och lägg ut päronskivorna.
  2. Toscasmet: Blanda alla ingreienser i en kastrull. Låt sjuda under omrörning ( smeten får inte sjuda för länge då blir den smulig) tills den ser lite seg ut. Bred smeten över frukten på kakan. Grädda i 225 grader 10-15 minuter eller tills smeten fått lite färg. Servera vispad grädde till eller ät som den är.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.