Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm tortilla med kyckling

 
Skriv ut

Som små munsbitar på buffébordet, som drinktilltugg eller en enkel förrätt. Blir cirka 16 snibbar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Befria kycklingen från skinn och ben. Dela köttet i mindre bitar och fördela dem över 2 vetetortillas.
  2. Skiva tomaterna tunt och fördela skivorna ovanpå. Strö hackad basilika och riven ost över det hela. Täck med de resterande tortillasbröden och tryck till.
  3. Stek dem försiktigt i torr stekpanna, ca 3-5 minuter på varje sida. Skär tortillasen i snibbar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.