Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitkålssallad med äpple och vitlök

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

God sallad med en liten finare känsla.

Ingredienser

Instruktioner

Pressa vitlöksklyftorna i yoghurten/crème fraichen i en skål. Blanda ordentligt . Tillsätt honungen, saltet och pepparn. Blanda ännu en gång noggrant. Ställ in skålen i kylen och låt stå i 20 min. Strimla vitkålen och riv ner ett äpple i en annan skål och tillsätt röran och blanda om. Låt stå i kyl ett tag för bästa resultat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.