Eget recept
Ingredienser
1 kg blandfärs
1 gul lök
Salt
Svartpeppar
Vitpeppar
400 g riven ost
2 champells tomatsoppa
5 dl vispgrädde
500 g spagetti
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Hacka löken och lägg det i en stor bunke och lägg i all köttfärs.
Ha i svartpeppar, vitpeppar och salt och blanda ordentligt.
Lägg köttfärssmeten i en ugnssäker form.
- Strö över den rivna osten.
- Häll all grädde i en bunke och tillsätti båda tomatsopporna samt lite salt och svartpeppar och blanda med visp ordentligt till en smet.
- Häll tomatblandningen över köttfärsblandningen och osten och ställ in i mitten av ugnen i 1 timma.
När det har gått 40 minuter så kan du ta fram en kastrull och hälla i 2 liter vatten och 2 tsk salt och koka upp på hög värme, lägg i spagettin och dra ner till medelvärme och koka tills det är klart.
- Ta ut biffen och servera direkt med spagettin.
- P.S Ha i en klick smör i spagettin innan servering så blir det godare.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Härliga fiskrätter!
Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...
Lättare varianter!
Tänk om det vore så att man kunde äta en god potatisgratäng som dessut...
Potatisrätter
Finns det något mer tacksamt än potatis? Den kan stekas, friteras, pre...