Filé rose

Serverar: 4 portioner

´gott till helgen

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • matfett till stekning
  • 1 msk rosepeppar (hel)
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 dl vatten
  • 1 msk vinbärsgele
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    Putsa filen och skär den i knubbiga bitar stek bitarna i matfett lägg upp dem på ett varmt fat och strö över den hela rosepepparn salta och peppra vispa ur pannan med creme fraiche, vatten och vinbärsgele smaka av såsen salt och peppar kanske en aning soja kan behövas slå såsen över köttet och servera med kokt potatis och en sallad

    Liknande recept

    1 h 30 min
    6-8

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Fläskfilé
    Fläskfilé är kanske den mest populära köttbiten i Sverige. Det är en f...

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    Stek rätt!
    Det finns många knep för att känna om köttet är lagom stekt men det...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben