Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Jag föreslår att vi ordnar en trerätters middag här på MK. Vilka av dina recept väljer du att kocka till då? Om du bjuder på lite gott vin, så är det ju inte fel..... Den här middagen bjuder jag er på! Varsågoda!!! Vin: Casal di serra, Italien. Vitt Lax och avokado med löjroms- och pepparrotssås Vin: Roodeberg, Sydafrika. Rött Ädelostgratinerad fläskkotlett med portvinssås Vin: Grådask Passionerad chokladmousse med honungsyoghurt
Ok, min tur: Förrätt: Huvudrätt: Efterrätt: Dajmbakelser
Mitt bidrag: Förrätt: Västerbotten royal Varmrätt: Vin till: 22679 Señorío de los Llanos Gran Reserva Fläskfilégryta à la Ulrika Efterrätt: Jordgubbsmak Hemgjord bärglass med Vita Harens chokladsås
Varsågoda...:) Hoppas det smakar! Laxentré Fläskfilégryta med skockor Geijerska tuppkakan
Mitt lite höstlika förslag är........ Förrätt: Trattkantarellsoppa med riven parmesan Huvudrätt: Rödvinsmarinerad grytstek Vinförslag: Allesverloren, Sydafrika, rött Efterrätt: Citrusparfait
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Jag föreslår att vi ordnar en trerätters middag här på MK. Vilka av dina recept väljer du att kocka till då? Om du bjuder på lite gott vin, så är det ju inte fel.....
Den här middagen bjuder jag er på! Varsågoda!!!
Vin: Casal di serra, Italien. Vitt
Lax och avokado med löjroms- och pepparrotssås
Vin: Roodeberg, Sydafrika. Rött
Ädelostgratinerad fläskkotlett med portvinssås
Vin: Grådask
Passionerad chokladmousse med honungsyoghurt
Ok, min tur:
Förrätt:
Huvudrätt:
Efterrätt:
Dajmbakelser
Mitt bidrag:
Förrätt:
Västerbotten royal
Varmrätt:
Vin till: 22679 Señorío de los Llanos Gran Reserva
Fläskfilégryta à la Ulrika
Efterrätt:
Jordgubbsmak
Hemgjord bärglass
med
Vita Harens chokladsås
Varsågoda...:) Hoppas det smakar!
Laxentré
Fläskfilégryta med skockor
Geijerska tuppkakan
Mitt lite höstlika förslag är........
Förrätt:
Trattkantarellsoppa med riven parmesan
Huvudrätt:
Rödvinsmarinerad grytstek
Vinförslag: Allesverloren, Sydafrika, rött
Efterrätt:
Citrusparfait