Ibland är det det enkla som är ok. Glass brukar alltid gå hem, Vienetta-choklad med hallonsås. Djupfrysta hallon tinas och körs eller vispas tillsammans med florsocker, den ska vara ganska tjock och den häller man runt en glassbit sedan sätter man ett par pepparkakshjärtan nedstuckna i glassen. Enkelt, vackert och gott!
kristin19795 december 2008
Enkelt och gott: bananer som är delade på tvären och steks i sirap blandat med kanel. mmmmm mums med vaniljglass till!
lisbethv6 december 2008
Jag är LITE nyfiken på va det blev för något som du gjorde:D
Gino med limecrème
Bananåkokospaj
Espressoglass
Ibland är det det enkla som är ok. Glass brukar alltid gå hem, Vienetta-choklad med hallonsås. Djupfrysta hallon tinas och körs eller vispas tillsammans med florsocker, den ska vara ganska tjock och den häller man runt en glassbit sedan sätter man ett par pepparkakshjärtan nedstuckna i glassen. Enkelt, vackert och gott!
Enkelt och gott: bananer som är delade på tvären och steks i sirap blandat med kanel. mmmmm mums med vaniljglass till!
Jag är LITE nyfiken på va det blev för något som du gjorde:D
Chokladrulle med apelsinkräm
Halloncheesecake på pepparkaksbotten med choklad
Kanelpannacotta med äppelkompott
Pannacotta
Saffrancheesecake
Vaniljparfait