Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädel champinjonsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så gott! Njut till kycklingen eller fläskfilén.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva eller skär champinjonerna i bitar. Lägg dem i en kastrull och låt dem få puttra i sitt eget spad tills ungefär hälften av vätskan har kokat bort.
  2. Smula ner osten och låt den smälta. Häll i grädden och låt allt få sjuda till en krämig sås, ca 5 minuter. Smaka av med lite salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.