Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Supergod och jätteenkel, snabbt tillagad. Allas favorit, även de som inte tycker om ädelost gillar detta. De utflugna barnen bjuder sina vänner på det. Mjölet blandar jag i smöret när jag har tid för att få en krämigare sås, oftast låter jag bli.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj (och mjöla ev) formen.
  2. Skär osten i stavar och vira in varje file i en oststav. Lägg med skarven nedåt. Strö på rikligt med Piffi allkrydda, snåla intel Häll på grädden.
  3. Låt stå i ugnen tills fin färg och helt genomstekt, 30-40 minuter.
  4. Servera med pasta, potatis, ris, bulgur eller vad du vill. Blandad sallad är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.