Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelostbiffar med päron och valnötssallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett smarrigt recept från min arbetskamrat. Ej testat än men det skall jag verkligen göra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 200 grader.
  2. Blanda köttfärs, ägg, grädde, salt, peppar och hackad bladpersilja i en skål. Forma köttfärsen till 4 lika stora bollar. Gör ett hål och stick i en skiva ädelost i varje boll. Spara hälften av osten till salladen. Fyll igen hålet med ost och lägg upp på en ugnsfast plåt. Sätt in i ugnen i ca 20 minuter.
  3. Bryt romansalladen i bitar och lägg i en skål. Tillsätt god olivolja, vinäger, salt och peppar och blanda om ordentligt. Skiva päron och lägg i salladen tillsammans med valnötter.
  4. Servera köttfärsbollarna med päron och valnötsalladen och garnera med smulad ädelost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.