Ett smarrigt recept från min arbetskamrat. Ej testat än men det skall jag verkligen göra!
Instruktioner
- Sätt på ugnen på 200 grader.
- Blanda köttfärs, ägg, grädde, salt, peppar och hackad bladpersilja i en skål. Forma köttfärsen till 4 lika stora bollar. Gör ett hål och stick i en skiva ädelost i varje boll. Spara hälften av osten till salladen. Fyll igen hålet med ost och lägg upp på en ugnsfast plåt. Sätt in i ugnen i ca 20 minuter.
- Bryt romansalladen i bitar och lägg i en skål. Tillsätt god olivolja, vinäger, salt och peppar och blanda om ordentligt. Skiva päron och lägg i salladen tillsammans med valnötter.
- Servera köttfärsbollarna med päron och valnötsalladen och garnera med smulad ädelost.
Publicerat den
24 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar