Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägghalvor med medelhavsfyllningar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passande i påsk :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg äggen i kallt vatten och koka i 8 - 10 minuter från att vattnet kokt upp. Spola äggen kalla. Skala och dela dem på mitten, stående.
  2. Mixa rostad paprika med kesella och smaksätt med salt och peppar. Strimla chorizosalamin.
  3. Blanda aioli med persilja. Häll av vattnet från musslorna
  4. Skär tomaterna i fyra klyftor, skär bort kärnorna och tärna tomatköttet. Grovhacka oliverna. Blanda tomattärningar med oliver, kapris och olivolja. Smaksätt med salt och peppar.
  5. Toppa ägghalvorna med paprikacrème och chorizosalami. Persiljeaioli och musslor och grönsakshacket. Fyra ägghalvor med varje fyllning.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.