Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äggröra med spenat- och ricottatortellini

 
Skriv ut

Näringsinnehåll: 438 kcal 37 g protein 50 g kolhydrater 10 g fett

Ingredienser

Instruktioner

Koka tortelinnin enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av kokvattnet och spola pastan i kallt vatten. Vispa samman ägg och kryddor i en skål. Hetta upp en teflonpanna och spraya i lite oljespray. Häll i äggsmeten samt tortellinin. Vänd om i pannan med en stekspade i plast tills äggröran stelnat. Lägg på en tallrik och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.