Här bjuder det mexikanska köket på en annorlunda frukost- eller lunchrätt. En krämig äggröra kombineras med pikant salsa.
Instruktioner
- Värm ugnen till 100 grader. Vik in tortillabröden i folie och värm upp dem i ugnen.
- Häll salsasåsen i en liten kastrull och värm upp den på svag värme. Rör under tiden samman ägg, mjölk, salt och peppar i en skål. Blanda väl.
- Smält matfettet i en fettsnål stekpanna. Häll i äggblandningen. Grädda på medelvärme under ständig omrörning med en träslev tills blandningen har stabiliserat sig, ca 5 minuter.
- Lägg tortillabröden på 4 tallrikar. Skeda upp äggröran i mitten på varje bröd. Skeda salsasåsen runt om äggröran. Strö över lite ost och skivad jalapeños. Servera genast.
Publicerat den
14 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar