Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgburgare med röd coleslaw

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftiga burgare med färggrik och god coleslaw. Höstigt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med viltkrydda, salt och peppar. Forma fyra ganska stora burgare och pensla dem med olja på båda sidorna. Grilla eller stek biffarna 2-3 minuter på varje sida.
  2. Blanda ingredienserna till coleslawen.
  3. Servera burgarna med hamburgerbröd, salladsblad, skivade tomater, lökringar och coleslawen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.