Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppel- och bananmuffins

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Saftiga muffins där äppeljuice står för sötman.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda fullkornsvetemjöl, vetemjöl, linfrön, solrosfrön, bakpulver, kanel och salt i en bunke.
  3. Kärna ur och tärna äpplet fint, gaffelmosa bananerna. Vänd ner dem i blandningen samt äppeljuice, ägg och olja.
  4. Fördela smeten i muffinsformar på en plåt. Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.