Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelkaka med citronkräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ännu en stänkare från 1959 som låter som att jag måste pröva den!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda brödkuber, smör eller margarin, kanel och socker. Varva detta med äppeltärningar i välsmord, eldfast form. Grädda i medelvarm ugn (200°) ca 30 minuter.
  2. Citronkräm: Blanda citronskal, grädde och florsocker. Rör det smidigt och bred krämen över den ljumma kakan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.